Orhaneli Özel Eğitim Şenliği

Bursa'da 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla 4O engelli bireye unutamayacakları bir gün yaşatıldı. Orhaneli Rehabilitasyon Araştırma Merkezi, Bursa İnovatif Gönüllülük ve Spor Derneği, Nilüfer Gençlik Merkezi ve Bursa Genç Kızılay'ın paydaş olduğu şenlikte engelli bireylere basit survivor parkuru, halat çekme gibi birçok etkinlik düzenlendi.

Bursa'da 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla 4O engelli birey unutamayacakları bir gün geçirdi. Orhaneli Rehberlik Araştırma Merkezi, Bursa İnovatif Gönüllülük ve Spor Derneği, Nilüfer Gençlik Merkezi ve Bursa Genç Kızılay'ın paydaş olduğu şenlikte engelli bireylere basit survivor parkuru, halat çekme, matrak, vakumlu ok atma çalışmaları ve hareketlendirici oyunlar oynatıldı. Şenliğin sonunda ise hatıra duvarı çalışması yapılarak tüm çocukların elleri boyandı ve duvara baskı yapıldı. Yüzlerin güldüğü ve oyunların azimle oynandığı etkinlik içleri ısıtan bir farkındalık oluşturdu.